Design tegels bij Mooi Tegels en Sanitair

Ongebruikelijke vormen, bijzondere looks, reliëfs …. Design tegels bij Mooi Tegels en Sanitair transformeren vloeren en wanden in ultramoderne woonruimtes met een vleugje extravagantie. De tijd dat tegels praktisch en saai waren, ligt ver achter ons. Om een exclusieve sfeer te creëren bent u niet langer aangewezen op designmeubilair of bijzondere accessoires. Tegels zijn helemaal trendy. De tegels van tegenwoordig zijn verkrijgbaar in alle denkbare formaten en uitstraling. Design tegels bij Mooi Tegels en Sanitair zijn onderdeel van moderne woninginrichting.

Design tegels onderscheiden zich van andere tegels

Design tegels niet alleen maar elegant en chic. Zoals de naam doet vermoeden, maken deze tegels indruk met een opvallend design, zowel qua uitstraling als formaat en als vorm. Wie op een vloer van design tegels of voor een design tegelwand staat, heeft het idee zich in een kunstwerk te bevinden. Asymmetrie, gefreesde patronen, hoogglans en optische illusies: design tegels zijn blikvangers in elke ruimte. Vloertegels hebben doorgaans geen opvallend reliëf, maar bevatten juist wel oogstrelende patronen en exclusieve vormen.

Design tegels V&B urban art

Brede toepassingsmogelijkheden

Net als muurbekleding, meubilair en accessoires moet de tegelstijl passen bij de rest van de inrichting. Tegels met een metaallook gebruikt u niet in een landelijke inrichting en moderne patronen passen niet bij een vintage ontwerp. Over het algemeen komen design tegels het beste tot hun recht in woningen en appartementen met heldere lijnen. Laat de tegels niet verloren gaan door overvolle decoraties of zwaar meubilair. Plaats design tegels in kamers die u een bepaalde uitstraling wilt geven. Met een klein exclusief gastentoilet doet u bezoekers plezier. Ook andere ruimtes zijn prachtig in te richten met deze tegels. Het unieke ontwerp leidt af van de grootte van de kamer, een weinig opgemerkte kleine badkamer heeft plots een aantrekkelijke uitstraling.

Design tegels modern chiq

Design in de badkamer en keuken

Bij Mooi Tegels en Sanitair vindt u niet alleen tegels van hoge kwaliteit, maar ook de allernieuwste collecties en ontwerpen. Zoekt u naar een moderne uitstraling in huis? Vloer- en wandtegels met een bijzonder design geven uw woning het unieke waar u naar op zoek bent. Tegels zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen van mozaïek klein tot XXL grootformaat. Langwerpig, rechthoekig, vierkant, half rond of zeshoekig, bijna niets is onmogelijk. Design tegels voor binnen en buiten vindt u in ons assortiment.

Design tegels grootformaat

Betaalbare vloer- en wandtegels

Mooi Tegels en Sanitair adviseert u graag persoonlijk als het om sanitair, badkamers, keukens en tegels gaat. Met de designtegels uit ons assortiment tovert u iedere badkamer, keuken, woonkamer of terras in een mum van tijd om tot een oogstrelend geheel. Wel nieuwe tegels kopen, maar niet zelf zetten of leggen? Onze vakbekwame tegelzetters laten vloeren en wanden stralen. Gaat u binnenkort (ver)bouwen of verhuizen? Denkt u na over nieuwe tegels en spreekt bijzonder design u aan? Bezoek onze showroom in Emmen en ontdek een breed aanbod tegels van bekende merken en kwalitatief hoogwaardige fabrikanten. Mooi Tegels en Sanitair is gevestigd in Emmen – Cornelis Houtmanstraat 41a, op de meubelboulevard.

Klantenservice

Openingstijden

maandag
Gesloten
dinsdag
10.00 - 17.30 uur
woensdag
10.00 - 17.30 uur
donderdag
10.00 - 17.30 uur
vrijdag
10.00 - 17.30 uur
zaterdag
10.00 - 17.00 uur
zondag
Gesloten

Contactgegevens

Adres:
Cornelis Houtmanstraat 41A
7825VH Emmen

Contact:
Tel: 0591-745343
E-mail: info@mooitegelsensanitair.nl