Houten tegels voor de badkamer

Zoekt u houten tegels voor de badkamer? Houtbedekking voor muren is een aantrekkelijke, duurzame oplossing. Niet in elke kamer is hout bruikbaar. Houtvloeren in een badkamer zijn moeilijk voor te stellen, aangezien de oppervlakte regelmatig aan vocht blootgesteld wordt. Als liefhebber van hout hoeft u uw droom zeker niet op te geven. Kies eenvoudig voor keramische tegels met een houtpatroon, maar ook natuurlijk hout is populair voor gebruik in de badkamer. Wandhout is een geliefd wandbekledingsmateriaal dat al eeuwen bij het inrichten van een interieur wordt gebruikt. In combinatie met keramiek geeft u uw badkamer een comfortabele, landelijke uitstraling.

Moderne houten tegels voor de badkamer

Sinds jaar en dag gebruiken we hout als wand- en vloerbedekking. Interieurinrichting gaat nauw samen met het gebruik van natuurlijke materialen zoals steen en hout. In de badkamer maakt u gebruik van verschillende materialen, structuren en patronen om een samenhangende inrichting te creëren. Keramische tegels met een houtpatroon zijn gewild en hebben praktische voordelen in vergelijking met natuurlijk hout:

  • Tegels met een houtlook zijn een eigentijdse manier om een opvallende badkamerstijl te combineren met functionaliteit en gebruiksgemak. Het is geschikt voor veel interieurs, vooral rustieke en landelijke stijlen waarin natuurlijke materialen en patronen de boventoon voeren.
  • Tegels met de uitstraling van hout zijn geschikt voor badkamers waar de muren dagelijks te maken hebben met blootstelling aan vocht. Keramiek houdt de wandbekleding in goede staat en is eenvoudig en snel te reinigen.
  • Met tegels vervangt u op elegante wijze natuurlijk hout en kiest u voor een duurzame oplossing.
Hout tegels badkamer

Tegels lijken op natuurlijk hout, maar hoeveel lijken ze op echt hout?

De tegels in ons gevarieerde assortiment, hebben uiteenlopende stijlen, structuren, vormen, kleuren en tinten. In plaats van parket op de vloer of hout aan de muur, weerspiegelen tegels de schoonheid van hout. Er is keuze uit keramiek met houtlook in verschillende kleuren, zodat deze prima aansluiten bij de stijl die u in gedachten heeft. De diversiteit in formaten en patronen van de tegels geeft de mogelijkheid om ze in een traditioneel visgraatpatroon of als latten te leggen en/of zetten. Denkt u na over het gebruik van een houtlook in uw badkamer? Bekijk ons aanbod en assortiment in de showroom.

Hout tegel badkamer visgraat

Bekende merken, hoge kwaliteit

In de winkel vindt u een groot aantal merken van bekende fabrikanten. Verschillende kleurvariaties, maar ook patronen en structuren variëren en bieden voor elke badkamer een oplossing. Ontdek hoe ongewone combinaties een verrassend effect hebben en zie hoe een tegel met houtpatroon uw badkamer een comfortabele, warme uitstraling geeft.

Hout patroon wandtegel

Verrassende combinaties

Decoratieve en universele wand- en vloertegels. Subtiele houtstructuren staan in contrast met steen en bloemdecoraties. Patronen, texturen en vormen van meerdere collecties variëren. Kies voor een combinatie van tinten, structuren en vormen. Het is het gebruik van verschillende materialen dat wijst op de unieke inrichting van uw badkamer.

Houteffect toevoegen van uw badkamer zonder risico op vochtschade? Kies voor een keramische tegel met een houtlook uit ons assortiment en geniet van een sfeervol, gezellig interieur.

Klantenservice

Openingstijden

maandag
Gesloten
dinsdag
10.00 - 17.30 uur
woensdag
10.00 - 17.30 uur
donderdag
10.00 - 17.30 uur
vrijdag
10.00 - 17.30 uur
zaterdag
10.00 - 17.00 uur
zondag
Gesloten

Contactgegevens

Adres:
Cornelis Houtmanstraat 41A
7825VH Emmen

Contact:
Tel: 0591-745343
E-mail: info@mooitegelsensanitair.nl