Badkamer pakketdeal

Een complete badkamer pakketdeal bestaat uit een wastafel, toilet en meestal een douche of bad. Een onmisbare bouwsteen van een nieuwe badkamer is dat u verstandig investeert in de juiste badkamerstijl. Met de juiste keuze voor een duurzame badkamer inrichting, geniet u jarenlang dagelijks van extra comfort en gemak. Met onze uitgebreide collectie badkamerstijlen, vloerverwarmingssystemen, wand- en vloertegels krijgt u waar voor uw geld.

Koopadvies badkamer pakketdeal

Het lijkt misschien vanzelfsprekend, maar wat houdt een badkamer pakketdeal precies in? We praten over een groep producten die niet alleen ontworpen zijn om gebruikt te worden, maar die elkaar bovendien aanvullen. De precieze inhoud varieert van pakket tot pakket. In veel gevallen zijn een toiletbak, stortbak, wastafel, douche en/of bad inbegrepen. Anderen hebben een wastafelmeubel in plaats van een hangende wastafel en sommigen hebben een praktische douchecabine om ervoor te zorgen dat uw badkamer in de gewenste stijl is samengesteld. Een complete badkamer krijgt zo een uniforme inrichting en stelt u in de gelegenheid comfort toe te voegen aan het dagelijkse badkamer gebruik.

Kiezen voor een complete badkamer

Praktisch heeft een pakket badkamer voordelen ten opzichte van de keuze voor afzonderlijk sanitair en meubilair. De keuze voor een bepaalde stijl is een uitdaging en het matchen van items van verschillende fabrikanten, merken en series vormen een probleem, vooral het gaat om de kleurstelling. Zo gebruiken leveranciers niet allemaal dezelfde soort keramiek en zijn geen twee porseleinen wastafels volledig identiek met dezelfde kleur en textuur. Kiezen voor een badkamer pakketdeal is niet alleen voordelig, u bent er zeker van dat uw badkamer er geweldig uitziet met bij elkaar passende items, kleuren en texturen. U koopt meer badkamer voor uw geld.

Modern of traditioneel badkamerontwerp

Een van de moeilijkste beslissingen is de keuze van een badkamerstijl. Zowel traditionele als moderne ontwerpen hebben onderscheidende kenmerken:

Modern badkamerontwerp

Moderne badkamerstijlen hebben de focus op strakke lijnen en gedurfde kleuren. Vierkante stijlen, vlakke oppervlakken zonder versieringen, designer ontwerpen zijn in diverse opties beschikbaar, zodat u de ideale afwerking voor uw badkamer kiest. Hedendaagse stijlen maken accenten mogelijk die u misschien niet meteen in een badkamer verwacht, zoals duurzame watervalkranen. De grote keuze aan materialen en afmetingen geven uw badkamer een unieke uitstraling.

Traditionele badkamerinrichting

Traditioneel is niet meteen klassiek. Traditioneel in een modern jasje, zijn warme kleuren en tinten die tot de verbeelding spreken. In combinatie met duurzame technologie geeft u uw traditioneel ingerichte badkamer een moderne twist. Waterbesparende reservoirs voor het toilet, combinaties van douche en bad tot stijlvol vorm gegeven wastafels. Bijna niets is onmogelijk.

Bij de keuze voor een bepaalde stijl is het goed om naar de toekomst te kijken. Een moderne badkamer ziet er weliswaar strak uit, maar is deze ook later comfortabel te gebruiken? In een modern nieuwbouw huis is een traditionele badkamer misschien niet op zijn plaats. Denk daarom na over de uitstraling die u wilt bereiken en hoe uw nieuwe badkamer het dagelijks leven comfortabeler maakt.

Image

Praktische overwegingen

Stel: u heeft besloten dat u uw badkamer wilt vernieuwen of moderniseren en u heeft een stijl gekozen. Welke praktische overwegingen zijn er dan om rekening mee te houden? Mooi Tegels en Sanitair denkt met u mee:

Beschikbare ruimte

Los van de stijl, wordt de inrichting bepaald door de beschikbare ruimte. Grotere badkamers hebben weinig beperkingen, terwijl beperkte afmetingen een zorgvuldige planning vereisen. In onze showroom ziet u zowel ruimtebesparende inrichtingen als vrije ontwerpen voor grotere ruimtes.

Financiële ruimte

Het renoveren of verbouwen van een badkamer is aan kosten verbonden. Complete badkamers zijn meestal voordeliger dan wanneer u ‘losse onderdelen’ koopt. Wat heeft u nodig? Zaken als handdoekenrekken en accessoires en zijn doorgaans niet inbegrepen. Als u deze in uw badkamer wilt hebben, zijn dat extra kosten om rekening mee te houden. Het laten installeren en monteren van de badkamer drijft de totale kostenpost op. Stel een budget vast en blijf hier binnen. Het financieren van uw nieuwe badkamer is een optie om te overwegen.

Familie badkamer

Heeft u een gezin met (jonge) kinderen en richt u de badkamer opnieuw in? Vloeiende lijnen met zo min mogelijk scherpe hoekjes zijn perfect en helpen bij het voorkomen van ongelukken. Softclose deuren van een douchecabine vermijden dat kleine vingers per ongeluk bekneld raken. Voldoende opbergruimte zorgt ervoor dat u schoonmaakmiddelen veilig opbergt en buiten het bereik van kinderen houdt. Familiebadkamers houden ook rekening met oudere familieleden. Toiletzittingen op comforthoogte en barrièrevrije baden en douches zijn praktisch in gebruik en maken uw badkamer meteen ook toekomstbestendig.

Aanbiedingen voor complete badkamers

Complete badkamers zijn een ideale optie. Wat dacht u van een douchebad combinatie, waardoor het gebruik ideaal is voor het hele gezin los van het feit of u de voorkeur geeft aan een bad of douche. Kies voor een bijpassende wastafel en toilet set en uw badkamer is compleet. Bijpassende armaturen zijn in een diverse stijlen, kleuren en tinten beschikbaar. De opties voor kleuren zijn eindeloos. Bij het kiezen van een nieuwe badkamer is het mogelijk om de ruimte zo optimaal mogelijk in delen. Onze adviseur ontwerpt samen met u een 3D-ontwerp van uw toekomstige badkamer.

Badkamer kopen

Bij Mooi Tegels en Sanitair ziet u uiteenlopende opstellingen en voorbeeld inrichtingen van badkamers. Onze showroom is praktisch ingedeeld en laat zien welke mogelijkheden er zijn. Complete badkamers, maar ook voor advies over vloerverwarming en verschillende afmetingen wand- en vloertegels zijn aanwezig. Bekende merken en fabrikanten van kwaliteitsproducten zorgen ervoor dat u wat te kiezen heeft, ongeacht de stijl die u in gedachten heeft. Kom voor een adviesgesprek naar onze showroom. Zie zelf hoe u uw badkamer een geweldige uitstraling geeft, zonder daarbij in te leveren op comfort en/of gebruiksgemak.

 

Klantenservice

Openingstijden

maandag
Gesloten
dinsdag
10.00 - 17.30 uur
woensdag
10.00 - 17.30 uur
donderdag
10.00 - 17.30 uur
vrijdag
10.00 - 17.30 uur
zaterdag
10.00 - 17.00 uur
zondag
Gesloten

Contactgegevens

Adres:
Cornelis Houtmanstraat 41A
7825VH Emmen

Contact:
Tel: 0591-745343
E-mail: info@mooitegelsensanitair.nl