Tijd voor een nieuwe badkamer?

Er zijn een paar belangrijke factoren waar u op kunt letten om te beslissen of het tijd is voor een nieuwe badkamer. Zo is het goed om proactief te zijn, aangezien de badkamer een van de meest gebruikte kamers in uw huis is. Een nieuwe badkamer kan de waarde van uw woning verhogen, dus het is zeker de moeite waard om een verbouwing te overwegen als u uw woning in de toekomst wilt verkopen. Mooi Tegels en Sanitair laat vijf aanwijzingen zien dat het misschien tijd is voor een nieuwe badkamer.

Verouderde badkamer

Als uw badkamer het gevoel heeft van in een ander tijdperk te zijn blijven hangen, dan is het misschien tijd voor een update of makeover. Stijlen en invloeden komen en gaan, wat ooit populair was, kan er ouderwets uitzien. Verouderde kenmerken en afwerkingen zorgen ervoor dat uw badkamer gedateerd aanvoelt. Overweeg om uw badkamer een facelift te geven met moderne armaturen en afwerkingen. Dit maakt de ruimte niet alleen stijlvoller, maar ook functioneler. Het vervangen van een oud bad door een inloopdouche, maakt het dagelijks gebruik van de badkamer comfortabeler en makkelijker.

Oude badkamer herinrichten

Onvoldoende opbergruimte

Door gebrek aan opbergruimte oogt een badkamer al snel rommelig. Als u voortdurend bezig bent met het vinden van een plaats om spullen op te ruimen, of als er altijd dingen in de weg staan, is het misschien tijd om de opbergruimte aan te passen en/of uit te breiden. Wanneer u uw nieuwe badkamer plant, zorg dan voor voldoende kasten, planken en andere opbergoplossingen. Zo voorkomt u dat u in de toekomst weer met dit probleem te maken heeft.

Extra opbergruimte in de badkamer

De indeling past niet meer

Wanneer de indeling van de badkamer niet langer werkt en als dagelijkse taken oncomfortabel zijn, is het misschien tijd voor verandering. Denk bij het plannen van de nieuwe badkamer over het gebruik van de ruimte en hoe u het gebruiksgemak vergroot. Families met kinderen kunnen overwegen een dubbele wastafel toe te voegen, zodat meerdere personen de badkamer tegelijk gebruiken zonder elkaar in de weg te lopen. Met het oog op de toekomst is barrièrevrij verbouwen een waardevolle aanvulling.

Dubbele wastafel voor een groter gebruiksgemak badkamer

Regelmatige reparaties

Voert u regelmatig reparaties uit? Waarom niet opnieuw beginnen met een nieuwe badkamer? Dit bespaart u op langere termijn geld, maar u heeft tegelijk de mogelijkheid om de perfecte badkamer volledig naar eigen idee en wens in te richten. Of u nu een spa-achtig toevluchtsoord voor ogen heeft, of gewoon een functionele ruimte voor dagelijks gebruik,  met een verbouwing krijgt u wat u wilt.

Nieuwe badkamer maakt einde aan regelmatige reparaties

Woningwaarde verhogen

Overweegt u om in de nabije toekomst uw woning te verkopen? Het renoveren van de badkamer is een geweldige manier om de woningwaarde te verhogen. Potentiële kopers zijn bereid om meer te betalen voor een goed onderhouden, gemoderniseerde woning. Een huis dat meteen bewoonbaar is. Zelfs als verkopen niet iets is waar u nu over nadenkt, is het fijn om te weten dat een badkamerrenovatie leidt tot een mooi rendement op de gedane investering.

Badkamerrenovatie heeft invloed op de woningwaarde

Tijd voor een nieuwe badkamer?

Het liefste is uw badkamer zowel functioneel als stijlvol. Ontbreekt het bij uw badkamer aan beide factoren? Dan is het misschien tijd voor een update. Kleine, verouderde en niet goed werkende badkamers hebben invloed op het verloop van uw dag. Een nieuwe inrichting past beter bij uw behoeften en voegt waarde toe bij het vergroten van het gebruiksgemak en comfort. Bezoek onze showroom en ontdek een wereld aan badkamerstijlen.

Klantenservice

Openingstijden

maandag
Gesloten
dinsdag
10.00 - 17.30 uur
woensdag
10.00 - 17.30 uur
donderdag
10.00 - 17.30 uur
vrijdag
10.00 - 17.30 uur
zaterdag
10.00 - 17.00 uur
zondag
Gesloten

Contactgegevens

Adres:
Cornelis Houtmanstraat 41A
7825VH Emmen

Contact:
Tel: 0591-745343
E-mail: info@mooitegelsensanitair.nl