Eenvoudige badkamerrenovatie

De badkamer renoveren tegen betaalbare kosten en vrijwel zonder hinderlijk geluid en vuil? Het kan! Bij het leggen van tegels volgens het tegel-op-tegel proces voert u een eenvoudige badkamerrenovatie uit en bespaart u tijd en geld. Creëer binnen een handomdraai een nieuwe badkamer met behulp van het tegel-op-tegel proces. Een eenvoudige badkamerrenovatie door te kiezen voor nieuwe tegels is snel en geeft de badkamer een geweldige uitstraling. Kies bij de planning en uitvoering voor samenwerking met Mooi Tegels en Sanitair. Maak gebruik van onze knowhow en ervaren vakmensen.

Het gemak van eenvoudige badkamerrenovatie

Het leggen van tegel op tegel als renovatieplan in de badkamer is de moeite van het overwegen waard. Vooral als u geen aanpassingen wilt doen aan de indeling van de badkamer en plaatsing van het sanitair. Is er weinig of geen werk aan het installatiewerk nodig? Nieuwe tegels geven elke badkamer een ander uiterlijk. Met aantrekkelijke tegels op de wanden en vloeren en eventueel het vervangen van een wastafel of toilet, creëert u een comfortabele en gebruiksvriendelijke badkamer. Aangezien de oude tegels blijven liggen, heeft de tegel-op-tegel methode praktische voordelen. Er is weinig overlast van bouwpuin en het uitbreken van oud materiaal. Dit verkort de bouwtijd en bespaart kosten. Bovendien blijft de geluids- en stofoverlast die een badkamerrenovatie met zich meebrengt beperkt.

Eenvoudige badkamerrenovatie tegels op tegels

Stabiele ondergrond is een voorwaarde

De belangrijkste voorwaarde om nieuwe tegels op bestaande tegels te leggen of zetten is een vlakke, stabiele ondergrond. Om een mooi, duurzaam resultaat te hebben is het nodig dat de bestaande ondergrond voldoende stevig is. Onze vakmensen beoordelen dit ter plaatse en kijken welke materialen bruikbaar zijn om de nieuwe tegels in de badkamer aan te brengen.

Details cruciaal voor succesvol tegelwerk

Moderne, hippe grootformaat tegels met afmetingen als 30 x 60, 30 x 90, 25 x 70 zijn vaak zo groot dat u het hanteren in de meeste gevallen beter over laat aan gespecialiseerde vakmensen. Van het snijden tot het plaatsen met smalle, gelijkmatige voegen: onze ervaren tegelzetters weten hoe grootformaat tegels gezet en gelegd worden. Uiteindelijk zijn het details, zoals perfect afgewerkt randen die de beste resultaten van uw vernieuwde tegelwerk laten zien. Een van de voordelen van nieuwe badkamertegels is dat er nauwelijks beperkingen zijn. De keuze is breed en de badkamer ziet er achteraf als nieuw uit.

Eenvoudige badkamerrenovatie grootformaat tegels

Eenvoudig en voordelig

Het leggen van tegels op tegels is een uitstekend voorbeeld van een voordelige renovatie. Is het voldoende om de uitstraling van de badkamer visueel te verbeteren? Dan is de keuze voor nieuwe tegels zowel minder complex als kosteneffectief. Deze manier van renoveren is mogelijk als oude installaties nog intact zijn en een grote renovatie niet noodzakelijk is. Een vlakke, stabiele ondergrond is nodig om de nieuwe tegels op de oude bekleding te verlijmen en duurzaam te laten zijn. De ondergrond bepaalt welke tegellijm geschikt is en of er misschien een egalisatie laag wenselijk is. Afhankelijk van de bestaande tegels kan een speciale schimmelbehandeling nodig zijn, voordat de nieuwe tegels gelegd worden. Het betegelen gebeurt op de bekende manier, waarbij onze tegelzetters rekening houden met dilatatie- en bewegingsvoegen.

Eenvoudige badkamerrenovatie met vloerverwarming

Ruime keuze

Is uw badkamer toe aan iets nieuws, maar gaat een volledige verbouwing te ver? Overweeg het aanschaffen van nieuwe wand- en vloertegels. De keuze is breed, waarbij u zowel op het gebied van kleur als patronen, structuur en afmetingen iets te kiezen heeft. Grootformaat tegels geven de badkamer een moderne uitstraling, maar ook het werken zonder voegen heeft een bijzonder effect. Speel met kleur en benadruk de nieuwe stijl met accessoires. Zonder ingrijpend te werk te gaan is een eenvoudige badkamerrenovatie vrij snel te realiseren. Voordat u het weet geniet u van uw investering en ervaart u het comfort van de vernieuwde badkamer.

Eenvoudige badkamerrenovatie resultaat grootformaat tegel

Badkamerrenovatie advies

Tegels zijn divers en verkrijgbaar in talloze uitvoeringen. Bezoek onze showroom en ontdek welk formaat en/of welk patroon tegels uw badkamer de gewenste uitstraling geeft. U vindt bij ons alles op het gebied van badkamers, sanitair, wand- en vloertegels, vloerverwarming en keukens. Kwalitatief hoogwaardige merken en producten van bekende fabrikanten. In de winkel ziet u badkamerontwerpen, inrichtingen, voorbeeld opstellingen en een ruim assortiment wand- en vloertegelstalen. Praat met onze adviseur en ontvang een gratis 3D ontwerp van uw badkamer. Bespreek de mogelijkheden voor een eenvoudige badkamerrenovatie en het leggen van tegels-op-tegels. We laten u graag zien hoe u uw badkamer een mooie uitstraling geeft zonder ingrijpende verbouwing. Onze showroom is van dinsdag tot en met zaterdag geopend. U vindt ons aan de Cornelis Houtmanstraat 41a in Emmen, op de meubelboulevard.

Klantenservice

Openingstijden

maandag
Gesloten
dinsdag
10.00 - 17.30 uur
woensdag
10.00 - 17.30 uur
donderdag
10.00 - 17.30 uur
vrijdag
10.00 - 17.30 uur
zaterdag
10.00 - 17.00 uur
zondag
Gesloten

Contactgegevens

Adres:
Cornelis Houtmanstraat 41A
7825VH Emmen

Contact:
Tel: 0591-745343
E-mail: info@mooitegelsensanitair.nl