De familiebadkamer

Er gebeurt altijd wel iets in een familiebadkamer. Van kleintjes die het bad omtoveren tot een golfslagbad, terwijl ze tegelijk de duurzaamheid van armaturen en badkamermeubilair testen. Pubers komen in opstand en hebben weinig tot niets met het concept van opruimen. Ouders vervolgens, verlangen naar een plek om te ontspannen, terwijl ouderen dan weer een barrièrevrije badkamer op prijs stellen. Een goed ingerichte familiebadkamer voldoet aan verschillende behoeften, is duurzaam, veilig en bovendien comfortabel en gebruiksvriendelijk.

Badkamercomfort voor het hele gezin

Wat maakt een familiebadkamer comfortabel? Deze lange lijst reikt van het onmisbare opstapje of krukje voor de kleintjes, tot eenvoudig te openen badkamermeubels met ergonomische handgrepen, tot comfortabele zitjes in de inloopdouche of douchecabine. Een contactloze bediening van armaturen en waterbesparende toiletspoelingen verhogen het comfort. Datzelfde geldt ook voor een toiletzitting met ingebouwde zit voor kleintjes of een vasthoudbeugel voor de badkuip. Geeft u de voorkeur aan extra gemak en barrièrevrij? Kijk dan eens naar een toilet en wastafel die individueel in hoogte verstelbaar zijn.

Familie badkamer met tijdloos design

Duurzaam investeren in comfort

Investeren in het vernieuwen, renoveren of verbouwen van de badkamer heeft een prijskaartje. Om langdurig van deze investering te genieten, kiest u voor producten van de hoogste kwaliteit. Mooi Tegels en Sanitair werkt met bekende fabrikanten en duurzame merken. Onze douchecabines en doucheschermen zijn voorzien van veiligheidsglas, zodat het dagelijks gebruik veilig is voor jong en oud. In ons assortiment vindt u bovendien functioneel, slijtvast sanitair gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen spatten of stoten.

Familie badkamer dubbele wastafel

Hygiëne en veiligheid in de familiebadkamer

Innovatieve oppervlakken op het gebied van hygiëne en antislip creëren een veilige omgeving. Een douchevlak dat houvast biedt aan kleine en grote voeten is een aanwinst voor iedere badkamer. Gemakkelijk schoon te maken oppervlakken laten bacteriën weinig kans en maken het dagelijkse gezinsleven makkelijker. Ook moderne snufjes, zoals verbrandbeveiliging op kranen, die ervoor zorgen dat kinderhandjes beschermd zijn tegen contact met te warm water, bieden extra comfort. Badkamermeubilair met softclose functie, sluiten deuren en lades zacht en beschermen zo niet alleen het meubilair maar ook uw vingers.

Familiebadkamer softclose onderkast

Opgeruimde gezinsbadkamer

In de dagelijkse gezinsdrukte is voldoende opbergruimte in de badkamer wel zo prettig. Een dubbele wastafel is praktisch, vooral als meerdere gezinsleden ’s ochtends gehaast zijn met het poetsen van tanden. Modern badkamermeubilair heeft veel ruimte en kasten voorkomen dat er chaos ontstaat. Uiteraard is een handdoekrek of handdoekradiator handig voor het drogen van handdoeken, zonder dat ze nat op de grond ‘gelegd’ worden.

Familiebadkamer opbergruimte en schoonmaak

Badkamer comfort en plezier

Een badkuip wel of niet met jetstreams is het hoogtepunt in een echte familiebadkamer. Niet alleen voor de kinderen, maar ook ouders komen helemaal tot rust. Een douche met verschillende functies, zoals hydro massage of stoom, zorgt voor extra doucheplezier en comfort. Geef uw badkamer nog meer gebruiksgemak en comfort met een led verlichtingsconcept en/of een ingebouwde doucheradio. Vraag onze adviseur naar de mogelijkheden. In onze showroom vindt u een breed assortiment en diverse voorbeeld badkamers. Ontwerp uw nieuwe badkamer volledig naar eigen idee en behoeften.

Klantenservice

Openingstijden

maandag
Gesloten
dinsdag
10.00 - 17.30 uur
woensdag
10.00 - 17.30 uur
donderdag
10.00 - 17.30 uur
vrijdag
10.00 - 17.30 uur
zaterdag
10.00 - 17.00 uur
zondag
Gesloten

Contactgegevens

Adres:
Cornelis Houtmanstraat 41A
7825VH Emmen

Contact:
Tel: 0591-745343
E-mail: info@mooitegelsensanitair.nl