Badkamerdecoratie met glamour

Denkt u na over het gebruik van edelmetalen voor badkamerdecoratie met glamour? Het is publiek geheim dat edelmetalen al sinds mensenheugenis een symbool van stijl zijn en een unieke sfeer creëren in het interieur. Hoewel tegenwoordig bijna niemand de muren met echt goud of zilver bekleedt, is het gebruik van elementen met deze kleuren een modieuze manier om een elegante, stijlvolle design inrichting te ontwerpen. Goud- en zilvertinten werken bijzonder goed als badkamerdecoratie, waardoor uw badkamer er stijlvol en modern uitziet. Lees hier meer over badkamerdecoratie met glamour. De keuze is groot.

Gouden tegels als badkamerdecoratie met glamour

Passen goud en goudtinten alleen bij paleizen en statige villa’s uit de barokke periode? Niets is minder waar. Moderne badkamerstijlen en trends laten zien dat het gebruik van goudtinten een geweldige manier is om de uitstraling te benadrukken. Gouden tegels geven de ruimte aan een multidimensionaal en chique uiterlijk. De opvallende glans van het keramiek, complementeert de tonen en gaat prima samen met wand- en vloertegels in beige-, grijs- en wittinten.

Badkamerdecoractie glamour

Verrassende tegelvormen

Tegels in de kleur van goud en andere edelmetalen zijn niet alleen verkrijgbaar in de standaard vierkante en/of rechthoekige vormen. Modieuze zeshoeken benadrukken de stijl, waarbij de structuur doet denken aan behangpapier. Deze tegels zien er indrukwekkend uit en geven zowel een gedeeltelijke als volledige muur een imposante elegantie. Gouden, maar ook zilveren en roségouden elementen laten natuur- en kunstlicht effectief reflecteren.

Goud en zilver elementen glamour badkamer

Zwart en goud omarmen de badkamer

Zwart in de badkamer werkt prima, maar zeker als zwart de dominante kleur is lijkt een badkamer al gauw klein en donker. Overweeg het gebruik van goudtinten om deze dominantie te doorbreken. Is goud niet uw favoriete kleur? Andere edelmetalen vormen een mooi alternatief. De glanzende oppervlakken van de tegels geven zowel de wanden als de vloer een tijdloze stijl. Ongebruikelijke combinaties geven unieke opties voor een exclusieve badkamer.

Badkamer glamour decoratie

Originele decoratie met tegelstroken

Een andere manier om uw badkamer op originele manier te decoreren is met het gebruik van tegelstroken. Decoratieve tegelstroken zijn een opvallende oplossing, die tegelijk subtiel kan zijn. Een elegant effect bereikt u met een tegelstrip met goud of zilver tinten. Deze stroken doorbreken de uniformiteit en geven uw badkamer een unieke uitstraling.

  • Goudkleurige tegelstrip. Goudkleurige strips zijn een perfect idee voor badkamer die een flink accent nodig hebben. Ze gaan samen met zowel klein als groot formaat tegels. De gouden tinten staan mooi bij de donkere achtergrond.
  • Zilverkleurige tegelstrip. Zilvertinten zijn een interessant alternatief voor goud in de badkamer en is combineerbaar met veel kleuren en structuren. Perfect voor elegante en moderne interieurs.
Tegelstrip goud badkamer glamour

Badkamerdecoratie inspiratie

Badkamerdecoratie met glamour is een idee voor een bijzondere inrichting. Maak indruk op uw gasten en laat zien dat het gebruik van edelmetalen in de badkamer prima werkt. Bent u een liefhebber van originele en gewaagde decoraties? Ontdek hoe goud en zilver de verbouwing of renovatie van de badkamer benadrukken. Inspiratie opdoen of advies vragen over de mogelijkheden? Kom naar de winkel in Emmen, we zijn u graag van dienst.

Klantenservice

Openingstijden

maandag
Gesloten
dinsdag
10.00 - 17.30 uur
woensdag
10.00 - 17.30 uur
donderdag
10.00 - 17.30 uur
vrijdag
10.00 - 17.30 uur
zaterdag
10.00 - 17.00 uur
zondag
Gesloten

Contactgegevens

Adres:
Cornelis Houtmanstraat 41A
7825VH Emmen

Contact:
Tel: 0591-745343
E-mail: info@mooitegelsensanitair.nl