Gekleurd sanitair

Is uw nieuwe badkamer kleurrijk? Gekleurd sanitair kennen de meesten van ons uit het verleden. Lange tijd was wit de standaardkleur voor sanitair zoals badkuipen, wastafels, toiletten en douchebakken. Wit staat gelijk aan zuiverheid en hygiëne. Naarmate de moderne badkamer zich verder ontwikkelt tot een wellness oase thuis, veranderen ook de ‘eisen’ aan de inrichting. Voor een huiselijk aspect is steeds vaker een warme uitstraling vereist. We laten u zien hoe gekleurd sanitair de badkamer een boost geeft.

Assortiment gekleurd sanitair

De afgelopen jaren zijn fabrikanten van sanitair en badkamermeubilair innovatiever geworden op het gebied van vormgeving, design en kleurstelling. Deze veranderingen zien we geregeld terug in de beschikbare kleuren van nieuwe bidets, wastafels, toiletpotten en badkuipen die al lang niet meer alleen maar in de traditionele witte kleur verkrijgbaar zijn. Sanitair is tegenwoordig beschikbaar in diverse kleuren en diverse afwerkingen. Voor iedereen die interesse heeft om de badkamer een speciaal tintje te geven is gekleurd sanitair een aanrader.

Gekleurd sanitair, kleurenstaal

Gekleurde varianten

De gekleurde sanitair varianten zijn bijzonder geschikt voor de inrichting van een moderne badkamer. Populaire kleuren en tinten die we regelmatig terugzien zijn bijvoorbeeld:

  • Zalmroze, een tint met een verfijnd eindresultaat.
  • Duifgrijs, als u de voorkeur geeft aan een neutralere tint.
  • Geel, voor een onmiskenbare levendigheid.
  • Bourgondisch rood, voor een geweldige visuele impact.
  • Kleurgamma variaties van lichtgrijs, donkergrijs, grijszwart tot puur zwart.
Villeroy & Boch Bourgondisch rood

Verfijnde stijlkeuze

De huidige trend om sanitair in een andere kleur dan wit te kiezen, gaat samen met een creatieve flair en warme badkamer uitstraling. De badkamer verandert in een dynamische omgeving en een lust voor het oog. En dat allemaal met een vleugje persoonlijkheid in de vorm van een gekleurd tintje dat het verschil maakt. Het bijzondere is dat met bijpassende accessoires in contrasterende kleuren een geweldig effect bereikt wordt. Gekleurd sanitair is een ideale mogelijkheid om uw badkamer persoonlijkheid te geven, waardoor u de dag ontspannen begint en afsluit. U voelt zich thuis in een comfortabele omgeving met praktisch gebruiksgemak. Door te werken met wand- en vloertegels in passende kleuren, patronen of stijlen geniet u jarenlang van een badkamer in de gewenste stijl en kleurstelling.

Gekleurd sanitair bourgondisch rood met groene wastafel

Advies gekleurd sanitair in de badkamer

Bent u nieuwsgierig naar hoe u de badkamer sfeer geeft door te kiezen voor gekleurd sanitair? Bezoek onze winkel in Emmen. U vindt bij ons alles op het gebied van badkamers, sanitair, tegels, vloerverwarming en keukens. Onze adviseur laat zien in welke kleuren sanitair leverbaar is en hoe u uw droombadkamer ontwerpt en inricht. Veel is mogelijk, van eenvoudige veranderingen tot uitgebreide renovaties en verbouwingen. Mooi Tegels en Sanitair is aangesloten bij de NBG, Nationale Badkamer Garantie, u heeft bij ons een waterdichte garantie op uw badkamer aankoop. Denkt u na over een nieuwe badkamer of bent u op zoek naar de ideale badkamerkleur? Maak een afspraak voor een adviesgesprek of loop gerust eens binnen. U vindt ons aan de Cornelis Houtmanstraat 41a in Emmen.

Klantenservice

Openingstijden

maandag
Gesloten
dinsdag
10.00 - 17.30 uur
woensdag
10.00 - 17.30 uur
donderdag
10.00 - 17.30 uur
vrijdag
10.00 - 17.30 uur
zaterdag
10.00 - 17.00 uur
zondag
Gesloten

Contactgegevens

Adres:
Cornelis Houtmanstraat 41A
7825VH Emmen

Contact:
Tel: 0591-745343
E-mail: info@mooitegelsensanitair.nl