Tegelstroken badkamer

Toveren met tegelstroken in de badkamer? Tegels laten de badkamer stralen. Ook de functionaliteit van tegels overtuigen: robuust, duurzaam en onderhoudsvriendelijk zijn slechts drie van de gewaardeerde eigenschappen. Met tegelstroken geeft u een tegeloppervlak een persoonlijk tintje. Tegelstroken badkamer zijn verkrijgbaar in talloze uitvoeringen, structuren, kleuren en vormen. Bij Mooi Tegels en Sanitair ziet u hoe een tegelstrook uw badkamer een geweldige uitstraling geeft.

Tegelstroken badkamer plaatsen

Met tegelstroken voltooit uw elk tegelproject op unieke, persoonlijke wijze. Vooral grote oppervlakken worden op deze manier ‘doorbroken’. Om een mooi resultaat te krijgen, is het belangrijk om de randen of strookjes op de juiste manier te gebruiken, zodat de badkamer er evenwichtig uitziet. Stem de tegelstroken af op de kleur en/of structuur van de tegels. Kies een strook uit hetzelfde kleurenpalet als de tegel, anders kan een verstoord totaalbeeld ontstaan. Kleine patronen die als accent gebruikt, zijn hier bijzonder geschikt voor. Bent u een liefhebber van een moderne inrichting? Moderne tegelstroken met 3D patronen zijn effectief en geven de badkamer een geweldig effect.

Tegelstroken badkamer strips in doos

Eindeloze variatie

Niet alleen op grote(re) oppervlakken worden tegelstroken gebruikt, ook het omlijsten van de spiegel of wastafel is een creatieve manier om uw badkamer vorm te geven. Tegelstroken zijn veelzijdig en bieden de mogelijkheid om een tegeloppervlak een eigen identiteit te geven. Door de eindeloze variatie aan patronen en vormen kan iedereen de juiste tegelstrook vinden.

Bevestiging en onderhoud van tegelstroken

Net als vloer- en wandtegels is het belangrijk om de werken met een egale, schone ondergrond en gebruik te maken van de juiste producten. In feite verloopt het leggen van tegelstroken niet anders dan het proces bij andere tegels. Om een mooi eindresultaat te bereiken is nauwkeurigheid nodig. Onze ervaren tegelzetters helpen u bij het leggen en zetten van zowel wand- als vloertegels als tegelstroken. Afhankelijk van het uiterlijk en de structuur van een tegelstrook is het niet altijd even handig om ze schoon te maken. Kies voor het gebruik van een reinigingsmiddel dat is afgestemd op de eisen van de tegels. Reliëf of 3D verdient daarbij extra aandacht. Het is vaak in deze tegelstroken dat vuil en schimmels zich verzamelen. Regelmatig schoonmaken voorkomt verval van de tegels.

Tegelstrook doorbreekt een groot oppervlak in douche

Spreekt een tegelstrook in de badkamer u aan?

Tegelstroken zijn veelzijdig en modern. Vooral in de badkamer, en keuken, ziet u hoe een strook een oppervlakte doorbreekt en een prachtig resultaat geeft. In onze showroom vindt u een brede collectie wand- en vloertegels en tegelstroken. Van mozaïekstroken tot rechthoekige stroken met patroon of in een bijzondere kleurtint. Kom gerust eens langs en ontdek de mogelijkheden. Zie hoe een strook samengaat met bijpassende tegels en op welke manier dit de uitstraling en/of stijl van de badkamer beïnvloedt. Denkt u na over het verbouwen, renoveren of herinrichten van de badkamer? In de winkel ziet u verschillende badkameropstellingen en voorbeelden van stijlen. Maak een afspraak voor een adviesgesprek of gewoon langs. Onze adviseur helpt u graag verder.  Cornelis Houtmanstraat 41 a – Emmen.

Klantenservice

Openingstijden

maandag
Gesloten
dinsdag
10.00 - 17.30 uur
woensdag
10.00 - 17.30 uur
donderdag
10.00 - 17.30 uur
vrijdag
10.00 - 17.30 uur
zaterdag
10.00 - 17.00 uur
zondag
Gesloten

Contactgegevens

Adres:
Cornelis Houtmanstraat 41A
7825VH Emmen

Contact:
Tel: 0591-745343
E-mail: info@mooitegelsensanitair.nl