Minimalistische tegels in een moderne woning

De minimalistische inrichtingsstijl is gebaseerd op het principe van “Less is more”, of minder is meer. Het is niet de bedoeling om in een kaal, koud huis te komen, maar om de inrichting te beperken tot de essentie. In de huidige tijd is er altijd drukte om ons heen. Juist dan is een minimalistische inrichting geschikt om rust en harmonie in het dagelijkse leven te brengen. Een rustig, opgeruimde sfeer is een prima manier om een stressvolle dag achter u te laten. De minimalistische stijl is zeker niet kil, en kenmerkt zich door gedempte kleuren en tijdloze designs. Minimalistische tegels in een moderne woning laten uw inrichting stralen.

Minimalistische tegels in een moderne woning

Tegels zijn veelzijdig. Kleurrijk, met een patroon, in een bepaalde stijl of anders. Tegels zijn allesbehalve saai. Minimalistische tegels zijn zeker een optie als u in uw woning streeft naar een elegant, tijdloos ontwerp met klassieke elementen. Deze tegels zijn niet opdringerig, gaan op in de inrichting en zijn breed inzetbaar. Waar let u op als u minimalistische tegels in uw woning wilt gebruiken? Vooral in ruimtes waar u een tijdloze, eenvoudige inrichting op het oog heeft, komen deze tegels prima tot hun recht. Minimalistische tegels zijn niet uitsluitend in wit of zwart verkrijgbaar, maar ook in andere kleuren en tinten. Belangrijk is het ontwerp van de ruimte, zodat de tegels hier subtiel in op gaan. Minimalistisch is zeker niet saai of eenvoudig. Laat de tegels als blikvanger dienen die iedere kamer een geweldige uitstraling geven.

Eenvoudig kleuren en stijlen

Minimalistische vloertegels

In verschillende afmetingen en vormen zijn strak ogende tegels geweldig als vloerbedekking. In veel gevallen hebben vloertegels een duidelijk contrast met de muren en brengen ze structuur aan in de ruimte. Als het om vloertegels gaat zijn eenvoudige kleuren zoals grijs, wit of zwart populair. Ook gradaties en kleurtinten bieden mogelijkheden. Uiteraard is het uiteindelijk uw eigen smaak die doorslaggevend is. Met een eenvoudige tegel laat u een ruimte optisch groter lijken of laat u een kamer meer opvallen. Vooral in kleinere ruimtes werkt dit goed en heeft het een positief effect op het ontwerp.

Minimalistische tegels grijs sfeer

Minimalistische wandtegels

Ook op de wand is minder meer. Wandtegels zijn prima te integreren in een minimalistische inrichting en zorgen voor een subtiele achtergrond. Als het om wandtegels gaat, biedt een eenvoudig ontwerp een hele reeks mogelijkheden en geven combinaties bijzondere resultaten. Verschillende patronen resulteren in tal van bijzonderheden, waarbij u uw eigen smaak en stijl benadrukt.

Minimalistische tegels woonkamer

Eenvoudige tegels met veel potentieel

Over het geheel genomen hebben eenvoudige tegels een groot potentieel en ze zijn geschikt voor bijna iedere ruimte in huis. Of het nu de badkamer, de keuken of de woonkamer betreft, met de juiste tegels zorgt u voor tijdloze elegantie en richt u op geweldige manier uw woning in. Ontdek het verrassend brede aanbod van minimalistische tegels in onze showroom. Praat met de adviseur over de ideeën welke u heeft en kijk welke vloer- en of wandtegel daar het beste bij past.

Klantenservice

Openingstijden

maandag
Gesloten
dinsdag
10.00 - 17.30 uur
woensdag
10.00 - 17.30 uur
donderdag
10.00 - 17.30 uur
vrijdag
10.00 - 17.30 uur
zaterdag
10.00 - 17.00 uur
zondag
Gesloten

Contactgegevens

Adres:
Cornelis Houtmanstraat 41A
7825VH Emmen

Contact:
Tel: 0591-745343
E-mail: info@mooitegelsensanitair.nl