Porseleinen tegels

Porseleinen tegels – de juiste woonsfeer bereikt u met ultramoderne en onderhoudsvriendelijke tegels van porselein. Porseleinen tegels bewijzen hun sterkte en combineren een hoge slijtvastheid met een lage wateropname en zijn daarom ideaal voor druk gebruikte ruimtes. Tegels van porselein zijn populair en ideaal voor badkamer, keukens, balkons, terrassen en woonkamers. Ontdek bij Mooi Tegels en Sanitair een breed aanbod wand- en vloertegels voor in en om het huis.

Porseleinen tegels kopen

Tegels bieden mogelijkheden voor diverse inrichtingsstijlen en zijn veelzijdig en flexibel toepasbaar. Porseleinen tegels worden vooral gebruikt op vloer, maar ook op de wanden is porselein trendy. De tegels kenmerken zich door een lage wateropname, de slijtvastheid en de duurzaamheid. Geglazuurd en gepolijste versies zijn eveneens verkrijgbaar. Tegels van porselein zijn flexibel en kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt. In ons gevarieerde aanbod vindt u de tegels die passen bij woning.

Terrastegels

Terrastegels zijn populair. De keuze voor porselein is duurzaam. In elke sfeer geven tegels uw terras een gezellige uitstraling. Een lange levensduur is kenmerkend voor porselein en boven vraagt het onderhoud weinig inspanning. Regelmatig aanvegen en schoonmaken zijn voldoende om uw terras in topconditie te houden. Dankzij de hoge slipvastheid bieden terrastegels grip en is het zelfs op blote voeten veilig en comfortabel om te lopen.

Vloertegels voor binnen

Er zijn veel variaties van vloertegels. Ze zijn niet alleen geschikt voor op het terras, maar ook in ruimtes als de badkamer en keuken geven tegels een mooi resultaat. Dankzij verschillende maten en vormen, bijvoorbeeld rechthoekig, vierkant of zelfs grotere en kleinere versies zijn vloertegels op een veelzijdige manier te gebruiken en kiest u voor een ontwerp dat u in gedachten heeft. Met grotere tegels worden vloeren in korte tijd betegeld. Stem de keuze voor een tegel af op de ruimte, zodat deze niet kleiner lijkt dan de werkelijke afmetingen. Met juiste tegels bereikt u het tegenovergestelde: de ruimte wordt optisch vergroot en de tegels passen prachtig in het totaalbeeld.

Porseleinen tegels buiten terras

Varieer met kleuren en patronen

Bij het kiezen van de juiste tegels heeft u ook keuze als het gaat om kleur, vorm en stijl. Zo zijn er tegels met een houtlook, maar ook tegels met een natuurlijke uitstraling of effen kleuren. Er is variatie in kleur en in de stijlen en patronen. Zo is het mogelijk om een tegel te kiezen die past bij de stijl van uw woning. Voor vrijwel elke inrichtingsstijl is een bijpassende tegel verkrijgbaar.

Porselein is een eyecatcher aan de muur

Porselein is ook verkrijgbaar als wandtegels. Of het nu gaat om kleuraccenten op een geverfde muur, als complete wandbetegeling of in de vorm van een patroon, er zijn veel mogelijkheden voor een unieke, individuele vormgeving. Wandtegels zijn robuust, eenvoudig schoon te maken en hebben een lange levensduur. Net als bij vloertegels zijn wandtegels verkrijgbaar in tal van kleuren, tinten, vormen en afmetingen.

Porseleinen wandtegels

Betaalbare tegels gemaakt van porselein

Een groot voordeel van tegels is de prijs. Ongeglazuurde tegels zijn voordelig en scheppen de mogelijkheid om voor een betaalbare prijs uw woning of terras te betegelen. Porselein is verkrijgbaar in diverse kwaliteiten, afhankelijk van onder andere de slijtvastheid, het waterdichtheidspercentage en antislip kwalificatie.

Gepolijste tegels

Gaat u voor elegant? Kies dan voor gepolijste wand- en/of vloertegels. Door het polijsten krijgen de tegels een hoogwaardige, elegante en zelfs luxe uitstraling. Gepolijste tegels hebben meer onderhoud nodig en zijn doorgaans gevoeliger voor krassen. Dit soort tegels is bijzonder geschikt voor kamers of ruimtes die minder druk bezocht worden dan bijvoorbeeld een keuken. Als wandtegel zijn gepolijste tegels ideaal.

Flexibele tegels

Over het algemeen zijn porseleinen tegels robuust en duurzaam, en zowel binnen als buiten bruikbaar. Dankzij de verschillende vormen en afmetingen passen tegels prima in individuele kamers en/of op het terras. De diverse kleuren, tinten, stijlen en patronen geven u de mogelijkheid om uw eigen stijl na te streven en unieke accenten te creëren. Bovendien hebben tegels niet veel onderhoud nodig en zijn ze slijtvast, zodat u er ook op langere termijn van blijft genieten. Met tegels verfraaid u uw woning. De veelzijdigheid zorgt voor een geweldige uitstraling.

Breed assortiment tegels

Bent u van plan om de badkamer of keuken opnieuw te betegelen? Zoekt u een mooie tegel voor op het terras? Mooi Tegels en Sanitair heeft een gevarieerd assortiment hoogwaardige kwaliteitstegels van bekende merken en fabrikanten. Vloertegels zijn ideaal te combineren met vloerverwarming en geven iedere ruimte in huis een eigen, unieke uitstraling. U ziet bij ons diverse merken, materialen, kleuren, vormen en afmetingen. Van mozaïek tot XXL grootformaat en alles wat daartussen zit.

Klantenservice

Openingstijden

maandag
Gesloten
dinsdag
10.00 - 17.30 uur
woensdag
10.00 - 17.30 uur
donderdag
10.00 - 17.30 uur
vrijdag
10.00 - 17.30 uur
zaterdag
10.00 - 17.00 uur
zondag
Gesloten

Contactgegevens

Adres:
Cornelis Houtmanstraat 41A
7825VH Emmen

Contact:
Tel: 0591-745343
E-mail: info@mooitegelsensanitair.nl