Hotelbadkamer thuis

Heeft u een comfortabele hotelbadkamer gezien die u thuis wilt nabootsen? Vaak zijn hotelbadkamer comfortabel en luxe ingericht. Levendige kleuren, prachtige texturen en opvallend koperwerk. Mooi Tegels en Sanitair deelt tips om thuis een luxe hotelbadkamer te ontwerpen.

Ontspannen douchen

Een ding dat veel hotelbadkamers gemeen hebben, is een vaak benijdenswaardige regendouche. Een regendouche zorgt voor een aangename, ontspannende douche-ervaring. In veel privé badkamers zijn de meeste douches anders dan de standaard, eenvoudige douche. Douchekoppen en regendouches zijn verkrijgbaar in diverse maten, passend bij uw bestaande doucheruimte, van 180 mm tot 300 mm breed en meer.

Hotelbadkamer comfortabele regendouche

Extra grote handdoeken

Hotels staand bekend om het verwennen van de gasten met het allerbeste, dus waarom geniet u daar thuis niet van? Trakteer uzelf op extra grote, superzachte badlakens voor het hotel gevoel. Grotere handdoeken hebben een beter absorptievermogen en zijn verkrijgbaar in een brede selectie kleuren, texturen en maten. Badlakens zijn niet alleen veel groter dan een standaard handdoek, ze staan ook synoniem voor hotel- en/of spa-ervaringen.

Hotelbadkamer zachte handdoeken

Optisch grotere badkamer

Heeft u een minder grote badkamer? Maakt u zich geen zorgen, spiegels en verlichting zijn geweldige hulpmiddelen die een ruimte optisch groter laten lijken. Kies een groter spiegelformaat om de impact en ruimte te maximaliseren.

Thuisbadkamer optisch vergroten met spiegel

Opgeruimde wastafel

Opzetwastafels zijn een fantastisch, modern alternatief voor de traditionele wastafels. Met een nieuwe wastafel ontstaat een verfijnde, volwassen badkamerstijl. Gecombineerd met een vrijstaand of aan de muur gemonteerd badkamermeubel springt een wastafel echt in het oog. Als u ruimte heeft, is de introductie van een dubbele wastafel het overwegen waard. Een dubbele wastafel biedt niet alleen extra opbergruimte, maar lost ook problemen op met het delen van de badkamer tijdens drukke ochtendroutines. Of u een wastafel deelt met uw partner of tussen broers en zussen, een dubbele wastafel biedt een elegant design en praktisch gebruiksgemak.

Hotelbadkamer dubbele wastafel

Wit is niet alleen voorbehouden aan hotelbadkamers

Heeft u altijd gedacht dat wit niet praktisch is, omdat er snel viezigheid en waterspetters zichtbaar zijn? Wit kan de badkamer aangenaam veranderen. Het wit schilderen van de badkamer is een gedurfde keuze, maar zeker de moeite waard. Wit weerkaatst het licht en geeft de illusie van meer ruimte. Een ‘overvolle’ of krappe badkamer ziet er meteen een stuk moderner uit.

Hotelbadkamer lichte inrichting

Opgeruimd staat netjes

De strakke uitstraling van een hotelbadkamer en vooral het opgeruimde uiterlijk zorgen meteen voor een rustige, ontspannen sfeer. Hoewel een hotelbadkamer er comfortabel uit, is het creëren van een gelijkende badkamer thuis vaak verrassend eenvoudig. Met innovatieve en praktische opbergsystemen benut u de beschikbare ruimte optimaal. Door te kiezen voor aanpasbare opbergoplossingen op maat, wordt uw eigen hotelbadkamer werkelijkheid.

Hotelbadkamer thuis voldoende opbergruimte

Maak een statement

Creëer een wow-factor in de badkamer door te kiezen voor heldere tegels of opvallende verfkleuren. Hoe uitdagender, hoe beter! Creatieve kleuren en levendige prints beperken zich niet tot de hotelbadkamerinrichting; laat u inspireren door uw favoriete stijlen en integreer deze in uw thuis badkamer. Door te experimenteren met verschillende kleuren, materialen en texturen voelt een badkamer geweldig aan. Het gebruik van marmer, hout en messing geeft uw badkamer een weelderig gevoel van comfort en luxe.

Klantenservice

Openingstijden

maandag
Gesloten
dinsdag
10.00 - 17.30 uur
woensdag
10.00 - 17.30 uur
donderdag
10.00 - 17.30 uur
vrijdag
10.00 - 17.30 uur
zaterdag
10.00 - 17.00 uur
zondag
Gesloten

Contactgegevens

Adres:
Cornelis Houtmanstraat 41A
7825VH Emmen

Contact:
Tel: 0591-745343
E-mail: info@mooitegelsensanitair.nl