Plan uw badkamer: Ontwerp uw droombadkamer in 3D!

De badkamer is een plek waar u de dag begint en afsluit. In de badkamer geniet u van uw privacy, een verkwikkende douche of een ontspannend bad. De wens om de badkamer opnieuw in te richten gaat vaak samen met het verlangen naar meer comfort en gebruiksgemak. Bij Mooi Tegels en Sanitair heeft u de mogelijkheid om uw droombadkamer in 3D te ontwerpen, geheel volgens uw wensen en voorkeuren.

Ontwerpen zonder specialistische kennis

Planning is het allerbelangrijkste bij het bouwen, renoveren of herinrichten van uw badkamer. Er is geen betere gelegenheid om uw creativiteit te herontdekken dan wanneer u plannen heeft om de indeling van uw woning te veranderen. Het ontwerpen van uw nieuwe badkamer is daarbij een van de beste voorbeelden. Renoveren, verbouwen en herinrichten omvatten doorgaans een complexe planning. Denk hierbij aan het opmeten van de kamer en proberen de gewenste stijl te visualiseren op basis van de afmetingen en de beschikbare ruimte. Zonder specialistische kennis beginnen we het planningsproces vaak met het gebruik van een blocnote en pen. De eerste ideeën krijgen zo vorm. Wilt u een realistisch 3D badkamerontwerp laten maken? Informeer in de showroom naar de mogelijkheden. Onze adviseur is u graag van dienst.

Herontdek creativiteit en ontwerp uw eigen badkamer

Plan uw badkamer van A tot Z

Zelf de badkamer ontwerpen betekent dat u al uw wensen integreert. Vanaf de selectie van de gewenste wand- en vloertegels tot aan details zoals de kleur van de kranen. Een efficiënte planning is daarom een van de belangrijkste stappen bij het herinrichten, renoveren of verbouwen van de badkamer. Bespreek uw wensen met onze adviseur en zie hoe de door u gewenste badkamer virtueel tot leven komt.

Neem de tijd bij het plannen van uw badkamer

Tijdsdruk is een modern probleem en iets dat regelmatig tot (constructie)fouten leidt. Heeft u plannen om de badkamer te veranderen? Neem dan de tijd die nodig is voor een effectieve planning. Factoren als elektra en water ontmoeten elkaar en daarom is voorzichtigheid geboden, vooral bij het installeren van elektronica en sanitair. Het ideale badkamerplan bevat praktische zaken zoals:

  • Bijzonderheden als afmeting en indeling van de ruimte;
  • Gewenste materialen;
  • Vaststelling van het beschikbare budget met een maximaal uitgave limiet;
  • Vaste elementen;
  • Wensen op het gebied van sanitair en gebruiksgemak;

Neem een aantal dagen om over de genoteerde punten na te denken en begin dan stap voor stap met het visualiseren van de plannen.

Badkamer ontwerp schetsen

Aandachtspunten badkamerplanning

Plant u voor het eerst een badkamer of begint u helemaal opnieuw? De beschikbare mogelijkheden zijn groot en er zijn keuzes die u moet maken. Kleine of grote tegels? Muren helemaal betegelen of tot halverwege? Vervolmaakt een vrijstaande badkuip de nieuwe badkamer of is een ruime inloopdouche dat wat u zoekt? Met een 3D model krijgt uw plan vorm en ziet u hoe uw badkamer er uit zou kunnen zien.

Badkamer ontwerp 3D

Persoonlijke badkamervoorkeuren

Om te voorkomen dat u overweldigd wordt door een te grote keuze, is het handig om met de volgende punten rekening te houden:

  • Verschillende kleureffecten laten zien hoe u een aangename sfeer creëert.
  • Functionaliteit tegels. Tegels zijn belangrijk in de badkamer omdat ze de muren en vloeren beschermen. In het 3D model ziet u hoe de verschillende maten en kleuren tegels het totaalbeeld van de badkamer beïnvloeden.
  • Verlichtingsplan. Een functionele badkamer heeft meerdere lichtbronnen nodig. Een spiegel heeft optimale verlichting nodig, maar indirect licht is net zo belangrijk voor rust. Elektrische installaties moeten beschermd zijn tegen vocht en water.
  • Praktische voordelen. De badkamer wordt dagelijks door u en eventuele gezinsleden gebruikt. Comfort en gebruiksgemak vergroten het bereik.
  • Het is niet verkeerd om toekomstgericht te denken en te kiezen voor een barrièrevrije badkamer. Zo heeft u de zekerheid dat u ook op latere leeftijd toegang heeft tot de sanitaire voorzieningen in huis.
Badkamer ontwerp ruimte

Eigen ontwerp omzetten in 3D

Voordat u met de bouw begint en er door de drukte en onjuiste planning fouten optreden, kunt u met onze adviseur een eerste schets maken die u samen in een 3D ontwerp omzet. In veel gevallen laat een 3D plan prima zien hoe de badkamer er uit komt te zien. In onze showroom ziet u voorbeeld indelingen en opstellingen van badkamers in verschillende afmetingen, stijlen, kleuren en structuren. We helpen u met het omzetten van uw wensen in een tastbaar model. Bezoek onze showroom en/of maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek. U vindt ons op de meubelboulevard van Emmen, Cornelis Houtmanstraat 41a. De winkel is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Graag tot ziens.

Klantenservice

Openingstijden

maandag
Gesloten
dinsdag
10.00 - 17.30 uur
woensdag
10.00 - 17.30 uur
donderdag
10.00 - 17.30 uur
vrijdag
10.00 - 17.30 uur
zaterdag
10.00 - 17.00 uur
zondag
Gesloten

Contactgegevens

Adres:
Cornelis Houtmanstraat 41A
7825VH Emmen

Contact:
Tel: 0591-745343
E-mail: info@mooitegelsensanitair.nl