Voordelen badkamer en keuken renovatie

Wilt u het gevoel en de uitstraling van uw woning verbeteren? Twee van de beste ruimtes om daarmee te beginnen zijn de keuken en badkamer. Dit zijn de meest gebruikte kamers in huis en mogen niet vergeten worden tijdens een renovatie. We geven u voordelen van investeren in een badkamer en keuken renovatie. De belangrijkste redenen om door te gaan met plannen en met hulp van een verbouwing of renovatie uw huis naar een hoger niveau te tillen zijn het verbeteren van het gebruiksgemak en comfort.

Voordelen badkamer en keuken renovatie

Laten we beginnen met het toelichten van de voordelen van een renovatie van uw badkamer:

Moderne, luxueuze uitstraling

Dagelijks brengen we tijd door in de badkamer, dus waarom niet kiezen voor meer gebruiksgemak en comfort? Er zijn tegenwoordig moderne en luxueuze elementen beschikbaar die uw badkamer functioneel maken. Met een renovatie maakt u niet alleen uw badkamer aantrekkelijker, maar vergroot u ook het dagelijks comfort. Van moderne verlichting tot een comfortabele douchecabine en van een waterbesparend toilet tot een verwarmd handdoekrek en dubbele wastafels.

Tegelijk de badkamer en keuken renoveren: interessant op meerdere vlakken

Duurzaam renoveren

Gaat u renoveren? Pak meteen de verschillende gebieden aan waar het energieverbruik verbetert en waar u kiest voor duurzaamheid. Met de keuze voor de juiste materialen zal een standaard badkamerproject de energie-efficiëntie met gemiddeld 10% verbeteren. Jaarlijks bespaart u geld. Zaken als energiezuinige verlichting, verwarming en armaturen dragen hier allemaal op eigen manier aan bij.

Ruimte toevoegen

Ondanks het feit dat uw badkamer een van de meest gebruikte ruimtes in huis is, is het niet altijd te grootste. Met een renovatietraject heeft u de mogelijkheid om de ruimte ideaal in te richten en te maximaliseren. Tijdens de ontwerpfase kiest u voor extra opslagruimte, denk hierbij aan opbergrekken, zwevende planken, medicijnkastjes, kastruimte en wandopslag. De mogelijkheden zijn divers en voor elke stijl is passende opbergruimte beschikbaar.

Functionele badkamer

Het verbeteren van de badkamerindeling, zorgt er gelijk voor dat de ruimte functioneler is dan eerder. Slimme plaatsing van het toilet, de douche, het bad, de wastafel en andere benodigdheden geven de ruimte er praktisch uitziet.

Badkamer en keuken renovatie moderne stijlen

Voordelen keukenrenovatie

Net als bij het renoveren van de badkamer, heeft een keukenrenovatie invloed op de uitstraling, en waarde van uw woning.

Vernieuwde keuken uitstraling

Een keukenrenovatie geeft uw keuken een moderne uitstraling. Dagelijks brengt u tijd door in de keuken en als de sfeer somber aanvoelt, beperkt u de gebruiksduur zo veel als mogelijk. Met een makeover, verbetert u niet alleen de uitstraling, maar ook de waarde van uw woning. Dit is een belangrijke reden om de keuken te renoveren, zelfs als u geen plannen heeft om uw woning op korte termijn te verkopen.

Keuken renovatie Pronorm modelkeuken

Functionele keuken

Een renovatie verbetert meteen de functionaliteit van de keuken. Toegang hebben tot zaken die dagelijks gebruikt worden, is een must in het maximaliseren van het gebruiksgemak. Na een renovatie brengt u graag tijd door in uw keuken en is het gezellig om samen te zijn en de dag door te bespreken.

(Opberg)ruimte vergroten

Naast het verbeteren van de functionaliteit is de ruimte zelf ook belangrijk. Met een verbouwing heeft u de mogelijkheid de keuken (optisch) te vergroten en eventueel een keukeneiland toevoegen. Misschien vindt u een ontbijtbar praktisch of ziet u een woonkeuken wel zitten. Met een keukenrenovatie moderniseert u de uitstraling en heeft u de keuze om extra opbergruimte te creëren, zodat uw keuken er netjes en opgeruimd uitziet.

Keuken verduurzamen

Renoveren geeft de gelegenheid om de energie efficiëntie in de keuken te verbeteren, wat een positief effect heeft op het verlagen van de energierekening. Aanschaffen en investeren in energiezuinigere keukenapparatuur is een must, denk aan een koelkast, vaatwasser en andere apparatuur zoals een oven. Oudere keukens hebben niet altijd de beste ventilatie, zorg bij het ontwerpen van een nieuwe keuken dat u denkt aan het verbeteren van de luchtcirculatie, wat ook de prestaties van uw apparaten verbetert. Door de ramen te vergroten of door het plaatsen van een dakraam valt er meer natuurlijk licht binnen, waardoor u minder afhankelijk bent van verlichting.

Keuken renovatie geeft uw woning meerwaarde

Moderne badkamer- en keukeninrichting

Zoals u ziet zijn er interessante voordelen verbonden aan het renoveren van de badkamer en keuken. Kijk naar de huidige inrichting van uw keuken of badkamer en onderzoek de renovatieopties. Heeft u een voorkeur voor een bepaalde stijl? Misschien wilt u kleuren, patronen en stijlen combineren? Mooi Tegels en Sanitair heeft een scala aan stijlen, merken en fabrikanten. Neem contact met ons op en maak een afspraak voor een adviesgesprek. De renovatie van uw badkamer en/of keuken wordt een project zonder gedoe of frustratie, zodat u alle voordelen ervaart.

Klantenservice

Openingstijden

maandag
Gesloten
dinsdag
10.00 - 17.30 uur
woensdag
10.00 - 17.30 uur
donderdag
10.00 - 17.30 uur
vrijdag
10.00 - 17.30 uur
zaterdag
10.00 - 17.00 uur
zondag
Gesloten

Contactgegevens

Adres:
Cornelis Houtmanstraat 41A
7825VH Emmen

Contact:
Tel: 0591-745343
E-mail: info@mooitegelsensanitair.nl